Som jeg har skrevet tidligere: Det er svært at forklare hvorfor jeg har valgt denne tur🤗 og alligevel: udfordringen, skønheden , viljen og styrken👍.

Mange har spurgt til hvor koldt det var undervejs: Her er et link på et af de steder vi trekkede til ❄️❄️☃️ måske især fordi det er nemmere at sætte det i relation😀🤗

https://www.mountain-forecast.com/peaks/Gokyo-Ri/forecasts/5340

Her efter turen – er jeg så udfordret på mit miserable immunforsvar at jeg ligger på sofaen med Karla i 6 dage.

En af mine sønner konstanterede efterfølgende: godt du ikke skulle højere op- så var du nok død når du kom hjem igen.

Aldrig siden alle mine drenge blev født på bopælen, har jeg været så fysisk udfordret. Jeg er her på 10- dagen snottet, halsen, hoste, hørelsen er ramt og øjenbetændelse .

En konklusion kunne være at 60-åriges ikke bør springe rundt i 5400 m højde. En anden konklusion : kulde, fysisk anstrengelse og kalorieindtag har betydning for hvor hurtigt jeg blev tappet for modstandskraft .

Og det er al beundring værd at se en deltager som tidligere har krydset indlandsisen, klare alt i stiv arm uden at ryste på hånden og have øje for andre deltagere eller en anden 65 årig som var Istand til at forcere hver en klippetop uden vandrestave.

Nå ikke mere piveri fra min side. Nu er det jul lige om lidt. Der skal pyntes op og købes gaver. Mette Blomsterbergs brune kager skal jeg have bagt og en masse andet praktisk. i år er jeg blevet præsenteret for gaveønsker om donationer til Mødrehjælpen 🤔🤔🌲. Hvilket jo er prisværdigt nok. Jeg elsker jo bare julen og gaverne🌲 jeg er frygtelig barnlig og ville blive frygtelig skuffet hvis jeg ingen gaver fik 🎁🎁😀.