DEC 8. 2017

2017 var året hvor familien måtte lægge øre til vidtløftige drømme om Cuba, Anna-purna, Mount Everest i Nepal.

Det endte med en overskuelig udgave: 1 uge,  alene afsted til kreta på hotel og mad hver dag.

IMG_0629

Det lyder ganske ufarligt og tandløst, dog blev udkommet et utal af skitser til malerier, En blog & og energi til at genoptage snakkene i den 29 år gamle mødregruppe og ” intense og ondt i maven af grin-snakke” med en god veninde fra årene hvor vi dyrkede kaproning.

Min nye portvinstøsegruppe forener kogekunst og portvin, krydret med dybsindige snakke, 2 strikkeklubber som jeg bestemt ikke har været særlig aktiv i  og “finally ” Jeg endte med at springe ud som korsanger i “Kildernes kor” og oprette en rejse- blog

At være med i i Gospel-kor kan kun anbefales hvis man er mindre god til at synge, men et must hvis man kan li’ at synge, grine og have det sjovt sammen.

DE6EDC91-6F32-45D0-9C9B-61339E4C71B9

2017 var året hvor jeg nød alle de særlige stunder med drengene og hvor

man kunne forledes til at decimere dette til” ikke at være noget særligt” men jeg har nydt hvert sekund … hvor vi har haft intense øjeblikke med pølsehorn, Moesgaard og en god frokost -god vin og Brugge.. en tur til Bornholm med gæs og havbad samt dybe faglige snakke …”Makes me alive & er livets salt” .

Karsten, Familie & venner og alles kæledægge “Karla”, et vidunderligt job og knalddygtige medarbejdere der udfører et vigtigt arbejde for samfundets allermest udsatte borgere er min hverdagsmedicin .

6F80EC3A-5AF1-4910-BC3E-7D3A15282FE5

Mine løbeture har fået et en enorm stor betydning i hverdagen, fordi det giver mig glæde og styrke. Golfen er og bliver min udfordring fordi jeg skal kæmpe med koncentrationen og roen, men alligevel er det en del af er min vigtige hverdag og efter 10 år i Give er jeg at begynde at føle mig som ” indfødt” … bare jeg har mit “Helle”… Vesterhavet & sommerhuset .

16C7160F-415E-4427-890D-AA06E71C6E96

I 2018 skal være lige som 2017, hvad angår familie og venner ❤️.

Jeg skal bare liiige hakke mount evetest og 5100 meter bjerg af, en vandretur med en særlig veninde, hvor vi skal gå Cinque Terre” i Italien samt gode & vigtige oplevelser sammen med Karsten og venner omkring golf, mad & vino

Nå ja – jeg bliver 60 år… ikke at jeg kan mærke det ,, Se det, Ja det kan jeg : englevinger, furer i ansigtet ,,, kalkunhals, og øjenbryn, der er blege og tynde 😫 .. men BOTOX er bort-prioriteret på baggrund af rejser og 60 års fødselsdag .

  1. Har jeg glemt noget ? Nå ja.., jeg har bestilt et trek på 23 dage til Everest base Canon i oktober månehttps://www.kiplingtravel.dk/rejser/asien/nepal/everest-base-camp-og-gokyo

Men først er det jul 😀.

Julen 2017

Jul er for mig traditioner og omvendt kamp mod traditioner. På den ene side fantaserer jeg om den gavefrie jul, intet juletræ.,, måske bare lidt kirke, julepynt og så bare hele min familie som er det vigtigste i hele verden… jeg vil så gerne vise at jeg elsker alle gennem julegerningerne & traditionerne: Gaver, mad, pynt, juletræ, Disneys julefilm, konfekt og mandelgaver.

Lige om lidt er julesmåkagebagningen færdig; De sidste julegaver skal købes, hvilket ofte bliver i sidste øjeblik, da enkelte i familien først opdager det er jul, ganske få dage før DAGEN

Mine egne julegaveønskeliste er lang og indbefatter megalækre trekkingtights – deluxe, vandresokker og kompas og andre ” jeg kan ikke leve uden” -ønsker.

Og et 3 meter langt juletræ ligger og venter på en juletræsfod. Træet er tungt og alt for langt igen i år .,, og hvert år sværger jeg på at det er sidste år med et stort træ…. Men tanken om et miniaturetræ i havestuen, mens vi spæner rundt om træet og rundt i stuen: syngende ” Nu er det jul igen” får mig til at besinde mig .., ET stort træ igen i 2018

Glædelig jul og godt nytår

000018Karen