Lige om lidt rejser jeg afsted. Det har været nogle underlige dage. Fyldt med rastløshed og tvivl om beslutningen. Det har været svært at fastholde mine løbeture og gåture med Karla.
Interessant at opdage hvor lidt jeg egentlig har styr på billetter og valuta. Det har jeg jo folk til😀. Min mand plejer jo at gøre alle disse ting. Så måske er det følelsen af amputation jeg har lige nu, fordi vi plejer at rejse sammen.

At chekke ind i en lufthavn -alene – Hmmmm 😳😳 Hvorfor virker reservationsnummeret ikke. Jeg kan mærke pulsen stiger, hjertet banker og mine hænder bliver fugtigt. Jeg kaster et blik rundt i afgangshallen..,, En lille ældre lufthavnsmedarbejder griber mig og min panik. Vupti 😀😀 1 stk billet og rygsækken er også chekket ind.

Jeg cirkler rundt i afgangsområder… skal jeg købe endnu en bog … ?